Nieuws

Its Summer Time!!!

16 juli 2017

Een aantal zomertrends op een rij!

Colourful eyes

Dat de jaren ’80 beauty looks weer terug komen is wel duidelijk! Kies voor roze, geel, blauw of groen, knallend of pastel op je ogen. Wil je nog opvallender gaan? Ga dan voor metallic colours. Maak smokey eye look met deze kleuren en je bent deze zomer helemaal hot.

 

 

 

 

Ultra Glossy

Ook gloss mag dit jaar op verschillende plekken. Op je lippen, ogen en wangen. Het staat mooi bij een natural look of juist een shiny avondlook. De matte lipsticks van de afgelopen jaren mogen dus weer de kast in daarnaast worden de hologram-lipsticks helemaal hot!!!

 

 

 

Pink blush bomb

Blush all over the face! Smeer extra veel roze blush op je wangen en vergeet je ogen deze zomer niet

 

 

 

 

Glitters

We zagen het al op de catwalk bij Gucci, maar deze zomer wordt het pas echt hot! Op of onder de ogen, op je lippen of zelfs op de rest van het gezicht, glitters mogen overal. Wees niet bang om overdag te shinen.

Natural look

Natural look blijft deze zomer ook helemaal hot. Opvallend bij deze look zijn de naked lashes die al voorbij kwamen in shows van Prada en Givenchy. Die mascara kun je weer opbergen dus. Vind je dit iets te kaal? Kies dan voor een natuurlijke tint oogschaduw op je oogleden of alleen een klein en bescheiden likje mascara op je wimpers.

You Might Also Like